Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

10.2.2019Tule meille töihin!Lue lisää »2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »
Jaa

Itsepalvelupaketin ehdot

MAKSUT JA PERUUTUKSET

Myyntijaksosta veloitetaan viikkovuokra voimassaolevan hinnaston mukaan, sekä  5,5 % provisio myynnistä. Jokaiseen myyntijaksoon kuuluu kaksi hintalappuarkkia, ylimääräiset arkit 0,50 e/kpl. Paikkavuokraan sisältyy hälyttimien sekä teemaosastojen käyttö (mikäli teemaosastoja on myyntijakson aikana tarjolla). 

Myyntipaikan vuokra ensimmäiseltä viikolta (tarjouksissa koko tarjousjaksolta) peritään ennen myyntijakson aloittamista. Varausmaksun jälkeen varaus on sitova, eikä varausmaksua palauteta peruutustapauksissa. Maksetun varauksen voi kuitenkin siirtää eteenpäin, mikäli ilmoittaa asiasta 4 päivää ennen varauksen alkamista. Varauksen siirron yhteydessä paikka mahdollisesti vaihtuu. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, Seesam ei maksa paikkavuokrasta hyvitystä.

Niiden viikkojen peruutus, joita ei vielä ole maksettu, tulee tehdä 3 päivää ennen peruttavan jakson alkamista, muussa tapauksessa niistä veloitetaan viikon vuokra.

TUOTTEET, HÄLYTTIMET JA HINTALAPUT

Asiakas tuo tuotteet myyntiin omalla vastuullaan. Seesam ei vastaa rikkoutuneista, hävinneistä tai varastetuista tuotteista. Varkaustapausten estämiseksi suosittelemme hälyttimien käyttöä (hintalappu liimataan pahville ja hälytin kiinnitetään sekä pahvilapun/viivakoodin että tuotteen läpi. Kysy henkilökunnalta neuvoa oikeaan kiinnitykseen).  Hälyttimet ovat ilmaisia. Varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.  

Myytävät tuotteet on ehdottomasti kuvailtava hintalappuun käyttäen 2-4 kuvaajaa. Emme myy tuotteita, joiden hintalapusta puuttuu kuvaus. Asiakkaan täytyy huolehtia hintalapun kiinnityksestä niin, että se ei irtoa. Kiinnitysohjeita saa henkilökunnalta. Hintalaputtomat ja unohtuneet tuotteet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 

Vastuu tuotteen kunnosta on myyjällä.  Myyntiin saa tuoda vain hyväkuntoista ja ehjää tavaraa. Sähköllä toimivat tavarat tulee voida testata myymälässä, niissä tulee esimerkiksi olla sisällä toimivat patterit. Mikäli tuote on pienestä puutteesta huolimatta käyttökelpoinen tai helposti korjattavissa, tulee siitä ilmoittaa tuotteen hintalapussa. 

MYYNTIJAKSON LOPETTAMINEN JA TILITYS

Myyntijakso kestää vain varatun ajan, eikä jatku automaattisesti. Asiakas on velvollinen muistamaan koska on viimeinen myyntipäivä. Varausjaksonsa pituuden voi tarkistaa itse Kirpparikallesta. Vuokrasopimuksen loputtua myymättä jääneet tavarat täytyy noutaa viimeisenä myyntipäivänä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Paikan tyhjentämisestä Seesam veloittaa 10 e, tavaroita säilytetään viikon ajan. Mikäli paikalle ei ole seuraavaa varausta, eikä tavaroita ole haettu, oletamme että myyntijakso jatkuu seuraavalle viikolle. Lisäviikon hinta vähennetään tilityksestä. 

Myyntijakson päätteeksi tehdään tilitys, jossa asiakas allekirjoittaa tilitysraportin. Myyntituotto tilitetään ensisijaisesti tilille viikon sisällä tilityksen tekemisestä. Käteismaksu on mahdollinen alle 200 e tilityksissä. Myyntituotosta vähennetään provisio, sekä maksamattomat viikkovuokrat. Myyntijaksolta kertynyttä tuottoa säilytetään myyntitilillä 1 kk viimeisestä myyntipäivästä laskettuna, eli tilitys on tehtävä tämän ajan kuluessa.

Pitkät (yli 4 viikon) varaukset: Viikkovuokra tulee maksaa vähintään kerran kuukaudessa ja aina paikanvaihdon yhteydessä. Mikäli vuokrarästejä kertyy yli neljän viikon ajalta, Seesam pidättää oikeuden suorittaa asiakkaan tilityksen ja vähentää tilityksestä rästiin jääneet maksut. Seesamilla on myös oikeus lopettaa sopimus. Mikäli myyntituotto ei riitä kattamaan vuokrarästejä, täytyy asiakkaan maksaa jäljelle jäänyt summa. Maksamattomat vuokrat siirtyvät perintätoimistolle.