Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

10.2.2019Tule meille töihin!Lue lisää »2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »
Jaa

Täyspalvelupaketin ehdot

Mitä voi tuoda myyntiin?

Täyspalveluun voi tuoda myyntiin 104 - 140 cm lasten vaatteita, kenkiä ja leluja.

Myyntijakson pituus: 3 viikkoa

Vastaanotettava tavaramäärä: 2-3 Ikeakassillista vaatetta (leluja voi olla enemmänkin). Kaikki tavarat tuodaan kerralla myyntijakson alussa, täydennyksiä ei oteta vastaan kesken myyntijakson. Asennamme hälyttimet arvokkaampiin tuotteisiin.

Tavaroiden esivalmistelu: Pakkaa tavarat kertakäyttöisiin, nimellä varustettuihin kasseihin ja tuo ne meille sovittuna ajankohtana.  Ks. myös alla olevat ehdot tavaran laatua koskien.

Tilitys: Tilitys tapahtuu myyntijakson päätteeksi käteisellä (alle 200 e) tai tililletilityksenä. Tililletilityksessä rahat tulevat tilille viikon sisällä tilitysraportin kuittaamisesta. Tilityksestä vähennetään hinnoittelumaksu tuotujen tavaroiden lukumäärän mukaan. Otamme yhteyttä myyntijakson lopussa (3-5 vkoa tavaran määrästä riippuen), jolloin sovitaan tarkempi tilityspäivä. Tilitys kuitataan käymällä myymälässä, ja samalla luovutetaan myymättä jääneet tavarat. 

Hinta: Paikkavuokraa ei veloiteta, vaan myynnistä peritään 50 % provisio + hinnoittelumaksu 0,15 e/tuote. Huomioithan, että maksu peritään myös niitä tuotteista, joita ei kelpuuteta myyntiin – katso siis myytävät tavarat tarkasti läpi jo kotona, ja valikoi mukaan vain parhaimmat, jotta et maksa turhasta. Mikäli jakson myynti ylittää 300 euroa, hinnoittelumaksua ei peritä.

Muuta huomioitavaa:

Uuden myyntijakson voi varata, mikäli edellisen myyntijakson kokonaismyynti ylittää 300 euroa.

Huolehdimme asiakkaan tavaroista parhaamme mukaan, mutta asiakas jättää tuotteet myyntiin omalla vastuullaan. Seesam ei vastaa rikkoutuneista, hävinneistä tai varastetuista tuotteista.

 

SEURAAVIEN EHTOJEN TULEE EHDOTTOMASTI TÄYTTYÄ: 

  • Vaatteiden tulee olla ehdottomasti vastapestyjä ja silitettyjä. Tahraiset, rikkinäiset sekä kuluneet tai ei-ajanmukaiset vaatteet, kengät ja tavarat seulotaan pois Seesamin toimesta ennen myyntiin laittamista, ja niistä veloitetaan 0,15 e/tuote. 
  • Napita valmiiksi vaatteiden napit ja nepparit.
  • Seesam ei laita myyntiin alle 1 euroksi hinnoiteltuja tuotteita, joten pakkaa pienet tavarat, kuten pienet leluhahmot, samaan sarjaan kuuluvat pikkulelut tai hyväkuntoiset pikkuvaatteet, kuten sukat, sukkahousut ja alusvaatteet uusiin, kirkkaisiin minigrippusseihin  myyntiin sopiviksi eriksi. 
  • Puhdista lelut, yhdistä lelujen osat toisiinsa ja varmista että pelien kaikki osat ovat tallella. Tarkista, että DVD-levyissä ei ole pahoja naarmuja.
  • HUOM! Syksyllä/talvella ei oteta myyntiin kesätavaraa, eikä keväällä/kesällä talvitavaraa. Toppapukuja otamme myyntiin vain heinäkuusta tammikuuhun, välikausipukuja aina huhtikuulle saakka. Kesävaatteita puolestaan helmikuusta kesäkuuhun.

Myyntiin kelpaamattomat tuotteet palautetaan asiakkaalle myyntijakson lopuksi.

Seesam pidättää oikeuden palauttaa kaikki tavarat asiakkaalle, mikäli yllä olevat ehdot eivät joltain osin täyty.

Näitä emme laita myyntiin (huom! nämä rajaukset koskevat TÄYSpalvelua):

- Muilla kirppareilla myynnissä olleita tavaroita - mikäli tavarat eivät ole menneet kaupaksi muilla kirpputoreilla, on niiden menekki jatkossakin hyvin epätodennäköistä
- Vaatteita, joissa on tahroja tai värjäytymiä (tarkista vaatteet hyvässä valossa)
- Vaatteita, jotka ovat pesemättömiä, rikki, nukkaisia, venähtäneitä tai kuluneita
- Housuja ja haalareita, joista polvet ovat kuluneet tai rikki
- 5 vuotta vanhempia vaatteita (poikkeuksena ns. klassikkovaatteet).  
- Likaisia ja/tai rikkinäisiä leluja
- Pelejä ja palapelejä, joista puuttuu osia
- Pikkuleluja, jotka eivät ole osana jotakin isompaa sarjaa tai joita ei ole lajiteltu minigrippusseihin
- Patterileluja, joista puuttuu toimivat patterit (testaus mahdotonta)
- Pelejä ja käyttöohjeet vaativia leluja, joissa ei ole käyttöohjeita mukana (käsinkirjoitetut ohjeet käyvät)
- Pehmoleluja (poikkeuksena ERITTÄIN siistit pehmot)
- Alle 1 euron arvoisia tavaroita (elleivät ole pakattuna isommaksi kokonaisuudeksi)
- Sesonkitavaroita oikean sesongin ulkopuolella (esim. kesävaatteita/kenkiä syksyllä/talvella, luistimia tai toppavaatteita keväällä/kesällä)
- Huom! Jos laitat myyntiin lakanoita/tyynyliinoja, laita mukaan lappu niiden mitoista!