Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

10.2.2019Tule meille töihin!Lue lisää »2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »
Jaa

Hinnoittelu

Hintalaput

Seesamissa on käytössä viivakoodeihin perustuva kassajärjestelmä. Viivakoodisysteemi mahdollistaa tuotekohtaisen myynnin seuraamisen, eli asiakas voi koska vain tarkistaa, mitä mennyt kaupaksi. Hintatarrat tulostetaan myymälässä, mutta ne voi nimetä ja hinnoittaa etukäteen netissä KirppariKalle-järjestelmässä (tunnukset saa sähköpostitse sopimuksen teon yhteydessä). Nimeäminen helpottaa myynnin seuraamista, sillä myydyt tuotteet näkyvät tällöin nimellä pelkän viivakoodin sijaan.

Jokaiseen myyntijaksoon kuuluu 2 kpl tarrallisia viivakoodihintalappuja. Yhdessä arkissa on 30 tarrahintalappua. Mikäli tarvitset tarralappuja enemmän, voit ostaa niitä lisää hintaan 0,50 €/arkki.

Hintalappuun merkitään tuotteen kuvaus (muista kokomerkintä!) ja hinta. 

Tuotteen kuvailu hintalapussa

Erityisesti huokeat tavarat kannattaa kuvailla hintalapussa mahdollisimman hyvin - näin estetään hintalappujen vaihtaminen kalliimpiin tuotteisiin. Hyviä tuntomerkkejä esimerkiksi vaatteessa ovat väri, kuviointi, koko ja merkki.

Hintalapun kiinnitys

Kiinnitä hintalappu hyvin, jotta se ei hukkuisi. Liukkaisiin pintoihin liima ei ota kunnolla kiinni, joten liimaa tarra pahvilapulle, ja kiinnitä lappu narulla tai varashälyttimellä tuotteeseen. ÄLÄ NIDO lappua vaatteeseen, sillä nitominen jättää kankaaseen väistämättä reiät. Vinkkejä hintalappuasioihin löydät täältä.

Huom! Seesam ei myy tuotteita, joiden tuotekuvaus on vajavainen! Esimerkiksi ulkopuvun kuvaukseksi ei riitä "haalari", vaan mukana täytyy olla vähintään kolme kuvaavaa tekijää (esim. Reima haalari punainen tai Ticket 2os pinkki 80)

Tuotteiden hintojen muuttaminen

Tuotteen hintaa voit muuttaa tekemällä uuden hintalapun. Seesam ei myy tuotteita, joiden hintalapun hintaa on muutettu tai hinnasta ei saa selvää.

Myyntijakson lopulla sinulla on mahdollisuus alentaa tuotteidesi hintaa, mikä yleensä vauhdittaa mukavasti hiipumassa olevaa myyntiä. Alennus laitetaan voimaan käymällä paikan päällä (ei puhelimitse/sähköpostitse). Valitsemasi alennusprosentti tallennetaan kassajärjestelmään, joka laskee automaattisesti alennuksen oston yhteydessä. Yleisin alennusprosentti on 50. Alle 30% alennuksella ei käytännössä ole myyntiä edistävää vaikutusta.

Hintalaputtomat tavarat

Seesam ei myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne siirretään hintalaputtomien tavaroiden hyllyyn, joka kannattaa aika ajoin tarkastaa. Hylly tyhjennetään noin 2 viikon välein.

Tuotteiden hinnoittelu

Tuotteen hinta määräytyy tuotteen kunnon, ajanmukaisuuden sekä kysynnän mukaan. Sääntönä voisi pitää, että tavallisten perusmerkkien hinnat ovat kirpputorilla noin viidesosa - kymmenesosa niiden hinnasta uutena, merkkitavaroista asiakkaat ovat valmiita maksamaan enemmän. Hinnoittelemalla kohtuullisesti nopeutat tavaroidesi myyntiä.