Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

19.12.2017Joulun, vuodenvaihteen ja loppiaisen aukiolotLue lisää »29.11.2017Seesam AUKI Itsenäisyyspäivänä!Lue lisää »26.10.2017Pyhäinpäivänä AUKILue lisää »
Jaa

Myyntivinkkejä myyjille

Valikoi myyntiin vain virheettömät ja ajanmukaiset tavarat. Huonokuntoinen, kulunut tavara ei käy kaupaksi, vaan vie turhaan tilaa myyntipisteelläsi, ja huonontaa hyvienkin tavaroiden menekkiä.

Tavaroiden esillepanolla voit vaikuttaa myyntiisi paljonkin! Seesamin myyntipisteet ovat vapaasti muokattavissa juuri sinun tavaroillesi sopiviksi – saat paikallesi vaikkapa pelkkiä tankoja, pelkkiä hyllyjä tai sitten molempia, pyydä vain apua kassalta! Korkeat seinäpaikat ovat hyvä valinta esimerkiksi silloin kun vaatteet ovat isompaa kokoa (yli 120 cm) tai tavarat ovat isokokoisia. Seinäpaikka on myös mahdollista saada ekstraleveänä, mikäli tavaraa on todella paljon.

Henkaroi kaikki mikä on henkaroitavissa (kassalta saat erikoishenkarit myös housuille!), näin myyntipaikkasi pysyy siistinä ja myy hyvin. Laita hyllyille ne tavarat, joita ei saa henkariin. Huom! Sijoita hyllyt ja hyllytavarat, kuten lelut ja kengät, aina tankojen YLÄpuolelle, sillä tankojen alla ne jäävät piiloon.

Mikäli paikallesi tulee iso tavara, kuten turvakaukalo, taaperokärry, matkasänky tms, varaa sille paikka myyntipisteesi alimmalta hyllyltä. Huomioi, että silloin muuta tavaraa saa vähemmän esille, jotta ison tavaran näkyvyys ei peittyisi. Hinnoittele iso tavara maltillisesti niin, että se menisi kaupaksi parin päivän sisällä, jotta voit sen jälkeen täyttää paikan muilla tavaroilla.

Hinnoittele mielummin ala- kuin yläkanttiin, mikäli toivot pääseväsi tavaroista tehokkaasti eroon. Kalliit hinnat = pidempi myyntiaika.

Valitse myyntipaikallesi mahdollisimman yhtenäistä kokoluokkaa ja kiinnitä kokoluokista kertova ”mainoslappu” sinitarralla hyllysi reunaan. Vinkki: kaikkein huonoiten menestyvät paikat, joissa on vähän kaikkea vauvasta teiniin.

Siisti paikka myy. Mikäli et pääse itse järjestelemään paikkaasi, tilaa meiltä edullinen siivouspalvelu (5 e/vko), se maksaa itsensä kyllä takaisin.

Seesamissa jää viikottain myymättä noin Ikeakassillisen verran tavaraa sen vuoksi, että hintalaput ovat irronneet. Kiinnitä siksi hintalaput ulkopukuihin ja muihin liukkaisiin pintoihin aina pahvilapulla ja hälyttimellä, hinnasta riippumatta. Liimaa hintalappu pahvilapulle, sen jälkeen työnnä hälyttimen neula VIIVAKOODIN läpi ja kiinnitä tuotteeseen (tämä kiinnitystapa estää myös hintalappujen vaihtamisen). Ulkopuvuissa paras kiinnityskohta on vetoketjun vedin, tai vetoketjun sivussa kulkeva kangaskaistale, sisävaatteissa puolestaan sauman kohta.

Leluissa hintalaput kannattaa kiinnittää pahvilapulla ja narulla.

Älä työnnä hälyttimen neuloja suoraan kankaaseen äläkä niittaa nitojalla lappuja vaatteisiin, jotta kangas ei reikiinny.

Seuraa myyntiäsi Kirpparikallessa. Kun tavaraa on mennyt kaupaksi paljon, tiedät että on aika tulla täydentämään paikkaa.

Voit aina kysyä henkilökunnalta neuvoa, mikäli joku asia askarruttaa!

Hyvää myyntiä sinulle toivottaa

Seesamin henkilökunta