Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »23.10.2018Seesam auki pyhäinpäivänäLue lisää »
Jaa

Myyntivinkkejä myyjille

Valikoi myyntiin vain virheettömät ja ajanmukaiset tavarat. Huonokuntoinen, kulunut ja vanhanaikainen tavara ei käy kaupaksi, vaan vie turhaan tilaa myyntipisteelläsi, ja huonontaa hyvienkin tavaroiden menekkiä.

Tavaroiden esillepanolla voit vaikuttaa myyntiisi paljonkin! Seesamin myyntipisteet ovat vapaasti muokattavissa juuri sinun tavaroillesi sopiviksi – saat paikallesi vaikkapa pelkkiä tankoja, pelkkiä hyllyjä tai sitten molempia, pyydä vain apua kassalta! Korkeat seinäpaikat ovat hyvä valinta esimerkiksi silloin kun vaatteet ovat isompaa kokoa (yli 120 cm) tai tavarat ovat isokokoisia. Seinäpaikka on myös mahdollista saada ekstraleveänä, mikäli tavaraa on todella paljon.

Henkaroi kaikki mikä on henkaroitavissa (kassalta saat erikoishenkarit myös housuille!), näin myyntipaikkasi pysyy siistinä ja myy hyvin. Laita hyllyille ne tavarat, joita ei saa henkariin. Huom! Sijoita hyllyt ja hyllytavarat, kuten lelut ja kengät, aina tankojen YLÄpuolelle, sillä tankojen alla ne jäävät piiloon.

Mikäli paikallesi tulee isompi tavara, kuten turvakaukalo, sitteri, taaperokärry, matkasänky tms, kannattaa varaus tehdä tilavammalle seinäpaikalle. Mikäli tuot myyntiin vaunut, rattaat tai polkupyörän, kannatta silloin valita extraleveä seinäpaikka, jotta tilaa jäisi myös muille tavaroille. Hinnoittele iso tavara maltillisesti niin, että se menisi kaupaksi parin päivän sisällä, jotta voit sen jälkeen täyttää paikan muilla tavaroilla.

Hinnoittele mielummin ala- kuin yläkanttiin, mikäli toivot pääseväsi tavaroista tehokkaasti eroon. Kalliit hinnat = pidempi myyntiaika.

Valitse myyntipaikallesi mahdollisimman yhtenäistä kokoluokkaa ja kiinnitä kokoluokista kertova ”mainoslappu” sinitarralla (huom! teippaaminen kiellettyä) hyllysi reunaan. Vinkki: kaikkein huonoiten menestyvät paikat, joissa on vähän kaikkea vauvasta teiniin.

Siisti paikka myy. Mikäli et pääse itse järjestelemään paikkaasi, tilaa meiltä edullinen siivouspalvelu (5 e/vko), se maksaa itsensä kyllä takaisin.

Seesamissa jää viikottain myymättä noin Ikeakassillisen verran tavaraa sen vuoksi, että hintalaput ovat irronneet. Kiinnitä siksi hintalaput ulkopukuihin ja muihin liukkaisiin pintoihin aina pahvilapulla ja hälyttimellä, hinnasta riippumatta. Liimaa hintalappu pahvilapulle, sen jälkeen työnnä hälyttimen neula VIIVAKOODIN läpi ja kiinnitä tuotteeseen (tämä kiinnitystapa estää myös hintalappujen vaihtamisen). Ulkopuvuissa paras kiinnityskohta on vetoketjun vedin, tai vetoketjun sivussa kulkeva kangaskaistale, sisävaatteissa puolestaan sauman kohta.

Leluissa hintalaput kannattaa kiinnittää pahvilapulla ja narulla.

Älä työnnä hälyttimen neuloja suoraan kankaaseen äläkä niittaa nitojalla lappuja vaatteisiin, jotta kangas ei reikiinny.

Seuraa myyntiäsi Kirpparikallessa. Kun tavaraa on mennyt kaupaksi paljon, tiedät että on aika tulla täydentämään paikkaa.

Voit aina kysyä henkilökunnalta neuvoa, mikäli joku asia askarruttaa!

Hyvää myyntiä sinulle toivottaa

Seesamin henkilökunta