Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

10.2.2019Tule meille töihin!Lue lisää »2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »
Jaa

Varashälyttimet

Seesamissa varashälyttimet ovat asiakkaiden vapaassa käytössä, eikä niiden käytöstä veloiteta erillistä maksua. Hälyttimet kannattaa kiinnittää ainakin arvokkaampiin tuotteisiin, mutta käytämme niitä paljon myös hintalapun kiinnitykseen - esimerkiksi kaikkiin ulkopukuihin, hinnasta riippumatta. Hälytin paitsi pitää hintalapun tehokkaasti paikoillaan, se estää myös oikein kiinnitettynä hintalappujen vaihtamisen.

Oikea kiinnitys: Hintalappu kiinnitetään pahvilapulle ja hälyttimen neula työnnetään ensin hintalapun/pahvin läpi VIIVAKOODIN kohdalta ja tämän jälkeen vaatteen läpi. Neulaan kiinnitetään hälyttimen musta vastakappale.

Hyviä kiinnityspaikkoja ovat ulkopuvuissa vetoketjun lenkit tai vetskarin sivu, sisävaatteissa puolestaan saumat. Ulkopuvuissa saumakiinnitystä ei kannata kiinnittää saumoihin, sillä saumateippaus vahingoittuu. Älä työnnä hälyttimen neulaa suoraan vaatteen kankaan läpi, sillä siitä voi jäädä ikävä reikä.