Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

2.12.2018Aukiolo itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinäLue lisää »2.12.2018JOULUHINNATLue lisää »23.10.2018Seesam auki pyhäinpäivänäLue lisää »
Jaa

Hinnat

ITSEPALVELUPAKETTI

Rivipaikka: 32 €/vko

Seinäpaikka (vastaa kooltaan lähes puolitoista rivipaikkaa): 37 €/vko

Extraleveä seinäpaikka (vastaa kooltaan yli kahta rivipaikkaa). 1 vko 47 €/vko.

Irtopäivät: 6 € (rivipaikka), 7 € (seinäpaikka), 8 € (extraleveä seinäpaikka)

Hälyttimet: ilmaiset

Hintalappuarkit: Aloitettaessa kaksi ilmaista hintalappuarkkia (30 tarraa/arkki) kuuluu hintaan. Lisäarkit 50 c/kpl.

Myyntiprovisio: 5,5%

NETTIVARAAJAN ETU! Varauksen tekeminen netissä on edullisempaa! Rivipaikat 30 € ja seinäpaikat 35/45 €. 

KAVERIPAIKKA

Kaveripaikkalisä 5 € /paikka (tällöin molemmilla kavereilla on omat tunnukset KirppariKalleen sekä erilliset hintalaput ja myynninseuranta). Huomioi, että kaveripaikalla mahdollinen alennus laitetaan aina kummallekin kaverille, jotta ale olisi ostaville asiakkaille mahdollisimman selkeä.

SIIVOUSPALVELU

Siivouspalvelu voidaan ottaa itsepalvelupaikkaan viikoksi kerrallaan (ei siis yksittäisiä päiviä) ja se sisältää myyntipaikan siistimisen kerran päivässä. Ehtona on, että paikka ei ole liian täynnä, eikä esimerkiksi sisällä ylikorkeita vaate- tai tavarapinoja. Paidat, bodyt, takit, puvut, haalarit ja mekot tulee olla ripustettuna tangoille. Henkilökunta arvioi tarvittaessa sopivan täyttöasteen. Siivouspalvelun hinta on 5 e/vko ja sen voi varata myös itse netissä.

MUUT LISÄPALVELUT

Ilta-aloitus 2 € (tavaroiden tuonti myyntijaksoa edeltävänä päivänä klo 15-18 välillä). 

Ilmoita meille varausta tehdessä, että haluaisit iltalähdön. KUN VARAAT NETISSÄ: varaa myyntiviikkosi alkaen siitä päivästä, milloin haluaisit iltalähdön. Laita sen jälkeen meille sähköpostia asiakaspalvelu@lastenseesam.fi - muutamme silloin varauksesi iltalähdöksi.

Huom! Varauksesi pitenee tällöin yhdellä päivällä.

Aamunouto 2€

Varattava etukäteen! Tavaroiden hakeminen myyntijakson loppumista seuraavana aamuna klo 12 mennessä. Huom! Aamunouto on mahdollista varata vain mikäli paikalle ei ole vielä seuraavaa varausta. 

Lisäviikkojen varaaminen varuiksi: Mikäli et halua sitoutua pidempään myyntijaksoon, mutta et ole varma miten pitkän varauksen tarvitset, voit varata lisäviikkoja kaiken varalle asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@lastenseesam.fi. Tällöin viikkoja ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan tarpeettoman viikon voi perua 3 päivää ennen sen alkamista. Viikkohinta on tällöin normaali 32 e.

Tavaroiden esillelaitto aloitettaessa 15 e

Paikan tyhjennys 10 e

Hintalappujen postitus kotiin 4 e (+ 0,5 e/ylimääräinen arkki)

ISOMMAT TAVARAT: Omalle myyntipaikalle voi tuoda tavaraa, joka mahtuu hyllyille (max 40 cm leveää!) tavaraa. Vaunuja, rattaita, isompia pyöriä ym. voi tuoda myyntiin jos on varannut isomman seinäpaikan. Isoista tavaroista menee normaaliprovisio 5,5%. 

Itsepalvelupaikan ehdot löydät täältä

TÄYSPALVELUPAKETTI (ei saatavilla tällä hetkellä)

Täyspalvelupaikkoja on tarjolla vain ajoittain ja hyvin rajoitetusti myymälän kiiretilanteen mukaan. Paikkoja voi tiedustella sähköpostitse asiakaspalvelu@lastenseesam.fi.  Yritämme mahdollisuuksien mukaan valikoida sellaista tavaraa, jolle on sillä hetkellä iso kysyntä - nopeutat asian käsittelyä mikäli kerrot viestissäsi minkälaista tavaraa sinulta olisi tulossa myyntiin.

Täyspalvelu pitää sisällään tuotteiden hinnoittelun, esillelaiton ja hälyttimien kiinnityksen, paikan siistimisen myyntijakson aikana sekä tavaroiden keräämisen myyntijakson loputtua. Myyntiaika on 4 viikkoa. Täyspalvelusta ei maseta paikkavuokraa vaan myynnistä peritään 50 % provisio + hinnoittelumaksu 0,15 e/tuote. Hinnoittelumaksu on max. 10 €, mikäli kokonaismyynti ylittää 300 €.

 Täyspalvelusopimuksen ehdot löytyvät täältä. Luethan ehdot ennen yhteydenottoa!