Avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Varaukset

Netissä
asiakaspalvelu@
lastenseesam.fi

Ajankohtaista

29.11.2017Seesam AUKI Itsenäisyyspäivänä!Lue lisää »26.10.2017Pyhäinpäivänä AUKILue lisää »5.8.2017Seesam auki Sunnuntaina 6.8 klo 10-13Lue lisää »
Jaa

Hinnat

ITSEPALVELUPAKETTI

Rivipaikka: 1 vko 32 €

Seinäpaikka (tilavampi): 1 vko 33 €

Irtopäivät 6 €

Hälyttimet: ilmaiset

NETTIVARAAJAN ETU! Varauksen tekeminen netissä on edullisempaa! Rivipaikat 30 € ja seinäpaikat 31 €. 

Joihinkin seinäpaikkoihin saa ylimääräisen 60 cm leveän lisätilan tangoille ja/tai hyllyille. Lisätilan hinta on 10 e ja se otetaan koko myyntijaksolle.

Myynnistä peritään 5 % provisio. Aloitettaessa saa kaksi ilmaista hintalappuarkkia (30 tarraa/arkki). Lisäarkit 50 c/kpl.

Kaveripaikkalisä: aloitusmaksu 5 € (tällöin molemmilla kavereilla on omat tunnukset KirppariKalleen sekä erilliset hintalaput ja myynninseuranta). Huomioi, että kaveripaikalla mahdollinen alennus laitetaan aina kummallekin kaverille, jotta ale olisi ostaville asiakkaille mahdollisimman selkeä.

SIIVOUSPALVELU

Siivouspalvelu voidaan ottaa itsepalvelupaikkaan viikoksi kerrallaan (ei siis yksittäisiä päiviä) ja se sisältää myyntipaikan siistimisen kerran päivässä. Ehtona on, että paikka ei ole liian täynnä, eikä esimerkiksi sisällä ylikorkeita vaate- tai tavarapinoja. Paidat, bodyt, takit, puvut, haalarit ja mekot tulee olla ripustettuna tangoille. Henkilökunta arvioi tarvittaessa sopivan täyttöasteen. Siivouspalvelun hinta on 5 e/vko ja sen voi varata myös netissä.

MUUT LISÄPALVELUT

Ilta-aloitus 2 € (tavaroiden tuonti myyntijaksoa edeltävänä päivänä klo 15-18 välillä). 

Ilmoita meille varausta tehdessä, että haluaisit iltalähdön. KUN VARAAT NETISSÄ: varaa myyntiviikkosi alkaen siitä päivästä, milloin haluaisit iltalähdön. Laita sen jälkeen meille sähköpostia asiakaspalvelu@lastenseesam.fi - muutamme silloin varauksesi iltalähdöksi.

Huom! Varauksesi pitenee tällöin yhdellä päivällä.

Aamunouto 2€

Varattava etukäteen! Tavaroiden hakeminen myyntijakson loppumista seuraavana aamuna klo 12 mennessä. Huom! Aamunouto on mahdollista varata vain mikäli paikalle ei ole vielä seuraavaa varausta. 

Lisäviikkojen varaaminen varuiksi: Mikäli et halua sitoutua pidempään myyntijaksoon, mutta et ole varma miten pitkän varauksen tarvitset, voit varata lisäviikkoja kaiken varalle asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@lastenseesam.fi. Tällöin viikkoja ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan tarpeettoman viikon voi perua 3 päivää ennen sen alkamista. Viikkohinta on tällöin normaali 32 e.

Tavaroiden esillelaitto aloitettaessa 15 e

Paikan tyhjennys 10 e

Hintalappujen postitus kotiin 4 e (+ 0,5 e/ylimääräinen arkki)

ISOMMAT TAVARAT: Omalle myyntipaikalle voi tuoda tavaraa, joka mahtuu hyllyille (max 40 cm leveää!) tavaraa. Vaunuja, rattaita, isompia pyöriä ym. varten on valittavissa kahdenlaisia ekstraleveitä paikkoja, joihin kuuluu ylimääräistä tilaa (60 cm leveä ylimääräinen puolikas). 
   Ekstraleveä paikka 1: Ylimääräiseen puolikkaaseen on mahdollista saada tankoja ja hyllyjä muutakin tavaraa varten. Hinta +10€/vko.
   Ekstraleveä paikka 2: Paikalla on ylimääräisen puolikkaan verran lattiatilaa esim. vaunuille tai rattaille. Hinta +5€/vko
 Isoista tavaroista menee normaaliprovisio 5%. 

Itsepalvelupaikan ehdot löydät täältä

TÄYSPALVELUPAKETTI (ei saatavilla tällä hetkellä)

Täyspalvelupaikkoja on tarjolla vain ajoittain ja hyvin rajoitetusti myymälän kiiretilanteen mukaan. Paikkoja voi tiedustella sähköpostitse asiakaspalvelu@lastenseesam.fi.  Yritämme mahdollisuuksien mukaan valikoida sellaista tavaraa, jolle on sillä hetkellä iso kysyntä - nopeutat asian käsittelyä mikäli kerrot viestissäsi minkälaista tavaraa sinulta olisi tulossa myyntiin.

Täyspalvelu pitää sisällään tuotteiden hinnoittelun, esillelaiton ja hälyttimien kiinnityksen, paikan siistimisen myyntijakson aikana sekä tavaroiden keräämisen myyntijakson loputtua. Myyntiaika on 4 viikkoa. Täyspalvelusta ei makseta paikkavuokraa vaan myynnistä peritään 50 % provisio + hinnoittelumaksu 0,15 e/tuote.

 Täyspalvelusopimuksen ehdot löytyvät täältä. Luethan ehdot ennen yhteydenottoa!