DIY- markkinat Seesamissa 1.12.-21.12.

DIY- markkinat Seesamissa 1.12.-21.12.

Supersuositut Seesamin DIY- markkinat ovat tänä vuonna 3-viikkoiset! 1.12-21.12.2020 on siis loistava mahdollisuus tutustua ihaniin käsitöihin kaikessa rauhassa ja vaikkapa useampaan kertaan. Näin vältytään ruuhkilta, mutta annetaan kuitenkin käsityöläisille mahdollisuus esitellä upeita tuotteitaan ja ostaville asiakkaille mahdollisuus valita käsintehtyjä, uniikkeja tonttulakkeja, joulukoristeita ja joululahjoja kaukana kauppakeskusten hälinästä.

Lämpimästi tervetuloa !

MYYJILLE:
Myyntiin saa tuoda kaikenlaista itsetehtyä sekä kankaita ja muita
käsitöihin tarvittavia tykötarpeita. Myös itsetehdyt, hyväkuntoiset, käytetyt vaatteet käyvät. Varmistathan, että kankaan valmistaja ei aseta rajoituksia kankaista valmistettujen vaatteiden myynnille.

PAIKAN VARAAMINEN JA MAKSU:
Paikan hinta on 15 €/vko (60 cm leveä, muokattava paikka) + 5,5% provisio. Varaamalla 3 viikkoa
saat edullisemman hinnan 40€/3 vkoa (+provisio 5,5%) ja mahdollisuuden piristää myyntiäsi uudistamalla valikoimaasi vaikka jokaiselle viikolle tai voit laittaa tuotteillesi esimerkiksi alennusmyynnin viimeiselle viikolle.
Huomioithan, että varaus on sitova, lisäviikkoja ei voi siis ottaa ”varalle” eikä varausta voi maksun jälkeen peruuttaa. Varaus maksetaan viimeistään ma 23.11.
Voit varata DIY- myyntipaikkasi 1.11.2020 alkaen. Varaukset tehdään joko myymälässä tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lastenseesam.fi. Muistathan ilmoittaa viestissäsi haluaisitko varata 1,2 vaiko 3 viikkoa. Mukaan mahtuu 30 myyjää.
Tervetuloa myymään Seesamin DIY- markkinoille !

0
Feed

Jätä kommentti