Iloisen palvelun lasten kirpputori – Lasten Seesam Kaarinassa

Varaa myyntipaikka

Lasten Seesamissa tavara liikkuu ja teet myyntipöydistämme upeita löytöjä tarpeisiisi. Itsepalvelukirpputorimme toimii sinun ehdoillasi. Haluamme auttaa sinua saamaan tavarasi kiertoon tehokkaasti. Olemme vilkas lastenkirppis, jossa Kaarinan, Turun ja lähialueiden asiakkaat poikkeavat säännöllisesti, oli sesonki mikä tahansa. Tällä sivulla voit tutustua lasten kirpputorin myyntipaikkojen eri vaihtoehtoihin ja hinnastoomme. Löydät valikoimastamme varmasti itsellesi sopivan tavan myydä sinulle turhiksi käyneet lasten vaatteet ja tavarat.

Kirpputorin hinnasto

Itsepalvelupaketti

  • Rivipaikka: 32 € / vk, irtopäivät 6 €
  • Seinäpaikka (kooltaan lähes puolitoista rivipaikkaa): 37 € / vk, irtopäivät 7 €
  • Extraleveä seinäpaikka (vastaa kooltaan yli kahta rivipaikkaa): 47 € / vk, irtopäivät 8 €
  • Hälyttimet: ilmaiset
  • Hintalappuarkit: Aloitettaessa kaksi ilmaista hintalappuarkkia (30 tarraa / arkki) kuuluu hintaan. Lisäarkit 70 snt / kpl.
  • Myyntiprovisio: 6 %


NETTIVARAAJAN ETU!
Varauksen tekeminen netissä on edullisempaa. Tällöin rivipaikat 30 € ja seinäpaikat 35 / 45 €.

Varaa myyntipaikka

 

Kaveripaikka

 

Kaveripaikkalisä 7 € / paikka (tällöin molemmilla kavereilla on omat tunnukset Kirppari-Kalleen sekä erilliset hintalaput ja myynninseuranta). Huomioi, että kaveripaikalla mahdollinen alennus laitetaan aina kummallekin kaverille, jotta ale olisi kirppiksen ostaville asiakkaille mahdollisimman selkeä.

 

 

Siivouspalvelu


Siivouspalvelu voidaan ottaa itsepalvelupaikkaan viikoksi kerrallaan (ei siis yksittäisiä päiviä), ja se sisältää myyntipaikan siistimisen kerran päivässä. Ehtona on, että paikka ei ole liian täynnä eikä esimerkiksi sisällä ylikorkeita vaate- tai tavarapinoja. Paidat, bodyt, takit,
puvut, haalarit ja mekot tulee olla ripustettuina tangoille. Henkilökunta arvioi tarvittaessa sopivan täyttöasteen. Siivouspalvelun hinta on 6 € / vk, ja sen voi varata myös itse verkosta. 

Muut lisäpalvelut

Iltalähtö 3 € 
Tavaroiden tuonti kirppikselle myyntijaksoa edeltävänä päivänä klo 14–18. Ilmoita meille varausta tehdessäsi, että haluaisit iltalähdön. KUN VARAAT NETISSÄ: varaa myyntiviikkosi alkaen siitä päivästä jolloin iltalähdön haluaisit ja tarkista ettei paikalle ole varattuna seuraavaa varausta. Laita sen jälkeen meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lastenseesam.fi – muutamme silloin varauksesi iltalähdöksi. Huom! Varauksesi pitenee tällöin yhdellä päivällä.


Aamunouto 3 €
Tavaroiden hakeminen kirppikseltä myyntijakson loppumisen jälkeisenä aamuna klo 13 mennessä. Huom! Aamunouto on varattava etukäteen, ja se on mahdollista varata vain, mikäli paikalle ei ole vielä seuraavaa varausta.

Lisäviikkojen varaaminen varalle
Mikäli et halua sitoutua pidempään myyntijaksoon, mutta et ole varma, miten pitkän varauksen tarvitset, voit varata lisäviikkoja varalle asiakaspalvelumme kautta. Tällöin viikkoja ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan tarpeettoman viikon voi perua 3 päivää ennen sen alkamista. Viikkohinta on tällöin normaali 32 €.

Tavaroiden esillepano aloitettaessa 15 €
Paikan tyhjennys 10 €
Hintalappujen postitus kotiin 4 € (+ 0,7 € / ylimääräinen arkki)


Isommat tavarat
Omalle myyntipaikalle voi tuoda tavaraa, joka mahtuu hyllyille (maks. 40 cm leveä). Vaunuja, rattaita, isompia pyöriä ym. voi tuoda myyntiin, mikäli on varannut isomman seinäpaikan. Isoista tavaroista otamme normaaliprovision, 6 %.

Itsepalvelukirpputorin myyntiehdot

Täyspalvelupaketti

Täyspalvelupaikkoja on kirpputorillamme tarjolla vain ajoittain ja hyvin rajoitetusti myymälän kiiretilanteen mukaan. Paikkoja voi tiedustella sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Yritämme mahdollisuuksien mukaan valikoida sellaista tavaraa, jolle on juuri tällä hetkellä iso kysyntä. Nopeutat siis asian käsittelyä, kun kerrot viestissäsi, minkälaista tavaraa sinulta olisi kirppikselle tulossa myyntiin.

 

Täyspalvelu pitää sisällään kirpputorille tuotavien tuotteiden hinnoittelun, esillepanon, hälyttimien kiinnityksen ja paikan siistimisen myyntijakson aikana sekä tavaroiden keräämisen myyntijakson loputtua. Myyntiaika on n. 4 viikkoa. Täyspalvelusta ei makseta kirppikselle paikkavuokraa, vaan myynnistä peritään 50 %:n provisio + 20 € aloitusmaksu.

Luethan täyspalvelusopimuksen ehdot jo ennen yhteydenottoasi täältä.