Odotetut Merkkipäivät Seesamissa 9.11.-14.11.2020

Merkkipäivät valtaavat Seesamin 9.11.-14.11.2020!


Aiempien vuosien tapaan valikoima jaotellaan siten, ettei muodostu vain yhtä, ruuhkaista osastoa. Näin jokaisella säilyy ostosrauha.

Merkkipäivien johtoajatuksena on kotimaisuus (tai ulkomaiset samanhenkiset merkit), laadukkuus, ekologisuus ja pienimuotoinen tuotanto.

Asiakkaidemme puolesta toivottuja merkkejä ovat olleet esimerkiksi Mainio, Vimma, Aarrekid, Papu, Booso, Gray Label, Lumoan, Taival Clothing, Tinycottons, Valkama, Yozen, MioMao, Gugguu, Pono, Picnic Barcelona, Uhana Design, Soft Gallery, Mini Rodini, Bobo, Beau, Kukukid, Iglo&Indi, Filemon Kid, Kaiko, Makia, Blaa, Roo ....Merkkipäivien valikoimaan kuuluvat näiltä merkeiltä vaatteet ja asusteet, eivät kuitenkaan jalkineet. Huomioithan, että esim. PO.P tai Pomp de Lux eivät kuulu näiden merkkipäivien tangoille.

Tervetuloa shoppailemaan ja myymään Seesamin Merkkipäiville!

******

MYYJILLE

Luethan alla olevan infon huolellisesti ennen ilmoittautumista ja kysythän rohkeasti, jos jokin jäi mietityttämään.

Tehokkain tapa hyödyntää Merkkipäivät on varata niiden ajaksi myyntipaikka ( lastenseesam.fi, kirpparikalle.net, asiakaspalvelu@lastenseesam.fi). Näin voit samanaikaisesti myydä omalla paikallasi muuta lasten tavaraa ja vaatetta sekä saada merkkivaatteillesi extranäkyvyyttä Merkkipäivien tangoilla - myyntipaikan perusprovisiolla -5,5%. Luethan alta vielä ohjeet tuotteiden suojaamisesta ja Merkkipäivien alesta.

Voit myös osallistua merkkipäiville ilman paikkavarausta, pelkällä provisiolla (-10%), ilmoittautumalla Merkkimyyjäksi Seesamin kassalla tai sähköpostitse:

asiakaspalvelu@lastenseesam.fi

Merkkimyyjän myyntiehdot:

• ei erillistä paikkamaksua

• provisio myydyistä tuotteista -10%

• hintalappuarkit 0,50 e kpl (30 hintalappua/arkki)

• esillelaitto ja siivouspalvelu veloituksetta

Merkkipäivien ajankohta on ma 9.11. - la 14.11.2020. Tavaroita voit tuoda perjantaina 7.11. ja lauantaina 8.11. Ihan vain yhdenkin tuotteen voit tuoda, maksimimäärä tuotteita aloitukseen on 60kpl (eli 2 hintalappuarkillista). Merkkipäivien alettua myyjät voivat tuoda itse merkkivaatetäydennyksiä tangoille ilman rajoituksia.

Merkkimyyjät hinnoittelevat tuotteensa itse, hintalappuarkkeja voit ostaa heti ilmoittauduttuasi ja saatuasi tästä vahvistuksen. Myyjät henkaroivat ja hälyttävät tuotteensa ja tuovat ne kassalle. Henkilökunta laittaa tavarat esille merkkipäivien aloitukseen maanantaiaamuksi.

HUOM! Tavaroiden turvallisuuden takaamiseksi olemme tarkkoja, että hälyttimet ovat kiinni juuri tietyllä tavalla : KAIKKI hintalapputarrat tulee laittaa pahvilapulle ja kiinnittää seuraavasti: hälyttimen neula VIIVAKOODIN LÄPI ja kiinnitys vaatteen saumaan tai esim. vetoketjuun. Mikäli et ole ennen ollut merkkipäivillä myymässä, varmistathan vielä henkilökunnalta, että olet suojannut tuotteesi oikein. Autamme mielellämme

Merkkipäivien kesto on 4+ 2 päivää. Viimeiselle 2 päivälle eli perjantaille ja lauantaille Merkkimyyjien kaikkiin tuotteisiin laitetaan -20% alennus. Jos et halua laittaa omia tuotteitasi alennukseen, voit hakea omat tuotteesi torstain päätteeksi pois. Muussa tapauksessa tavarat haetaan pois lauantaihin klo 14.00 mennessä kiitos

Merkkipäivien ajaksi oman myyntipaikan varanneet myyjät :

Yllä mainittuja merkkejä voit siis myydä joko omalla myyntipaikallasi tai laittaa esille Merkkipäivätangoille (norm.provisio 5,5%) maanantaista torstaihin. Huom! Perjantai ja lauantai ovat merkkituotteiden alepäiviä (-20%) eli Merkkimyyjien tuotteisiin laitetaan tällöin alennus. Siirräthän siis viimeistään torstaina merkkituotteesi omalle myyntipaikallesi tai laitat myyntipaikallesi -20% alennuksen.

Tervetuloa myymään Seesamin Merkkipäiville!

0
Feed

Jätä kommentti